Dags att bli rökfri med hjälp av elcigg och andra smarta avvänjningsmetoder

Den som har rökt tobakscigaretter känner till att det kan vara marigt att sluta. Redan efter ett första försök så kan man vara fast och sedan så kan det ju dröja innan man på allvar tänker sig att man faktiskt vill bli rökfri för evigt. Saknar man känslan av en cigg kan man använda en elcigg.

e

En elcigg stöder dig att bli rökfri

För att sluta röka måste man förstå mekanismerna bakom, som tur är finns det värdefulla tips. Det är nämligen ofta så att man kan behöva ta till fler metoder för att lyckas. I och med att svenska elcigg inte kommer med nikotin då detta klassas som ett läkemedel så kan man till exempel kombinera elciggen med nikotintuggummi för att klara övergången.

Att bara klara av att vara rökfri dag för dag är ett stort framsteg. Vill man behålla vissa moment så kan man använda en e-cigg. Detta kan vara vad du behöver för att lyckas.

Smarta tekniska hjälpmedel som kan göra skillnad

ELCIGG är bara ett av många hjälpmedel. Det finns många smart appar att använda sig av. Har du svårt att hålla ordning och reda kan appen hjälpa dig. Många appar är gratis att använda.

I olika forum kan du söka hjälp och stöd från andra. Numera så finns det så många smarta tekniska hjälpmedel som man kanske inte tänker på. Om man vill kan man ta hjälp av andra som gått igenom samma sak som du själv. Informationen finns helt gratis online!

Man måste vilja för att lyckas

Du måste vara motiverade om du vill sluta röka. El-cigaretter i sig har ingen effekt, du måste vilja sluta också. Det spelar ingen roll om det är med nikotin. Bara du vet vad du vill och du måste fatta beslutet.

Det gör inte att bli rökfri om man feströker. Man måste sluta helt och hållet. Du kan försöka trots att du känner dig svag just då. Enbart den som bestämt sig helt och hållet blir rökfri.