Passiv rökning måste uppmärksammas mer!

Många vet säkert att passiv rökning är farligt. Att utstå rök från en annan person kallas för passiv rökning det leder till några dödsfall varje år. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

el

Man kan bli drabbad av passiv rökning utan att först veta om det. Utsätts man varje dag är det extra farligt. Man kan också skadas av rökning i tredje hand.

Röken kan sätta sig i kläder och föras vidare till andra. Små barn kan utsättas på detta vis. Genom att bli medveten kan man ifrågasätta lagarna mera.

Är e cigg farligt för omgivningen?

Många upptäcker att e-cigaretter är bättre för att hindra passiv rökning. inte farligt på samma sätt. El-ciggen leder inte till någon passiv rökning. Detta är ett bra sätt att komma runt problemet på.

Tänk på din omgivning

Vill man fortsätta röka händer det att man skojar bort passiv rökning. Rökare menar ibland att andra är för känsliga. Om man vill fortsätta ånga kan man ju prova en el-cigarett, det är en mycket bättre hobby.

Alla måste tänka på sin omgivning. Numera så vet vi att även parfym och starka kroppsvårdsprodukter kan leda till irritation för andra människor. Men med lite sunt förnuft så klarar man sig. Det gäller också dem som äger butiker.

För att bekämpa passiv rökning måste man ha hela området fritt. Alla känner ju röken ändå. Butiker bör också betänka hur parfym i ingång och på produkter påverkar kundernas hälsa och upplevelse av butiksutrymmet, och butiksägare bör satsa på att skapa en plats där även parfymallergiker kan vistas.