Rök elcigg istället för vanliga cigaretter med tobak

Kan man byta ut vanliga cigaretter mot elcigg, det är en fråga som många som letar efter bra sätt att sluta röka på ställer sig. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men det är viktigt att förstå att e cigaretter inte kan ses som farliga vid sidan om det vanliga tobakscigaretterna.

Ska man sluta röka så kan det vara smart att använda sig av ett bra e cigg startpaket där man får olika e-liquid med goda smaker. Med lite extra inspiration kan detta leda till ett hälsosammare liv och livsstil.

el

Hur länge håller en elcigg efter första användningen?

Batteriet är det som kommer att påverka hur länge man kan använda sig av samma elcigg. Om du har skött om din elektroniska produkt på rätt så så kan du få ut ungefär 1 000 bloss.

Hur mycket el-cigaretten kostar beror oftast på dess kvalitet och utseende. När man handlar e-cigaretter online möts man av otaliga erbjudanden, men tänk på batteriets kvalitet. Satsa på kvalitet, det lönar sig i längden.

Det finns förstås också elcigg som är till för att fungera en kortare period. Det här kan vara något att testa då man mest är nyfiken på hur det hela fungerar men inte har en lång plan för hur man ska byta ut vanliga cigaretter mot elciggen.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

El-cigaretterna möjliggör för dig att röka utan att röka. En electrocigarette har inget nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet borta. Från och med nu blir alla nöjda när du feströker då du slipper drogen.

Med en el-cigg kan du röka utan att störa andra. E-juicerna gör att du kan uppleva många olika smaker. Det kan jämföras lite med vattenpipor som kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft. Samtidigt som man helt slipper de farliga ämnena.

Du vet väl att du kan köpa e-juice online?

Ett hett tips är att köpa e-cigg och e-juice i svenska onlinebutiker. Butiker online har ett större och bredare utbud. Rökning befinner sig nu på en helt ny nivå. Ta dig lite tid till att upptäcka de smaker som finns och lite olika typer av ecigaretter som du lätt kan komma igång med.

När du köpt din nya e-cigg måste du lära dig hur den fungerar. Om du sköter produkten på korrekt sätt kan du få ut mer av den.