Använd handtvål istället för handsprit som handtvätt

Handhygien är av extra stor betydelse just nu. Har du handtvål hemma? En pandemi kan absolut fungera som väckarklocka för att du ska börja praktisera korrekt handtvätt.

Många tror att handsprit är tillräckligt.

Coronaviruset har fått folk att köpa handsprit som aldrig förr. Det blev till och med slut på handsprit på apoteket när folk skyndade sig att bygga upp lager. Nu undrar allt fler om handspriten faktiskt biter på viruset.

Det är faktiskt så att handspriten har svårt att hantera en vanlig förkylning. Då är det bättre att använda rätt handtvätt. Det är ingen ny information precis.

Slipp få influensa genom att använda rätt handtvål på rätt sätt

bakterier

Genom att använda en antibakteriell tvål dödar du smittan snabbt och enkelt. En antibakteriell tvål är inte skadlig, men det kan alkogel vara. Det finns bakteriedödande tvål som är mild och skonsam mot din hud men aggressiv mot virus och bakterier. Du kan till exempel köpa Smittstopp handtvål.

Du vet väl hur du ska göra för att praktisera en korrekt handtvätt? Tvålens kvalitet är av avgörande betydelse. Glöm inte att spola av händerna efteråt.

Det är också viktigt att tvätta händerna regelbundet. Se till att ha handtvål på toaletten. Använd den också när du kommer hem. Ha tvål i de rum där du vistas ofta. Då glömmer du inte så lätt.

Så kan viruset nå dina händer!

Det är viktigt att ställa sig den frågan. beställa handsprit Handtvål är inte allt.

Tänk också på att använda bakteriedödande medel. Det är av stor betydelse. En bakteriedödande spray ger god ytdesinfektion.

Försök att interagera med andra. Du kan bli smittad av andra. Det är viktigt att regelbundet använda handtvål som handtvätt.

Vi måste göra vad vi kan

Om vi har en handtvål hemma som inte används så faller hela rutinen för handtvätt. Fyll på ditt lager där hemma så att det inte tar slut. Se även över lagret på jobbet.