Känner du till influensa symtom och vad du kan göra mot smitta?

Kan du symtomen för influensa. Det kan finnas dem som inte vet hur influensasmitta känns. Vanliga influensa symtom är feber, ont i leder, trötthet och kanske också snuva och hosta. Ibland kräks vi av symtomen.

desinfektionmedel

Influensan dyker upp varje år. Alla symtom vid smitta ser inte likadana ut. Corona dök upp i världen under våren 2020. Folk förstod då behovet av ett bra virusskydd.

Du kan vidta åtgärder för att slippa smitta

Att några gram C-vitamin varje dag för immunförsvarets skull. Preparatet säljs i pulverform och är mycket billigare. Som pulver heter det askorbinsyra, en annan variant heter kalciumaskorbat.

På Dr. Om du vill ha information om hur du stärker ditt immunförsvar så kan du läsa mer via Dr Annika Dahlqvists sajter.

Ett virusskydd måste sättas in i tid. Börja innan du får influensa symtom. Du kan behöva intensivvård och det är ju inte så kul.

Skydda dig innan du får influensa symtom och drabbas av smitta. Så ska du göra! Så lätt är det. Du behöver absolut inte stå i kö för handsprit på apoteket. Det är ingen bra ide att köpa handsprit mot bakterier.

Oftast hjälper det lika bra att tvätta händerna

En antibakteriell handtvål löser det mesta. Handtvätt är bättre än handsprit. Ibland till och med avsevärt mycket bättre.

Om du använder tvålen rätt så har du ett bra skydd. Det är viktigt att du följer tvättrutinerna. Spola händerna därefter. Det kan ge ett bättre resultat än handsprit.

Ofta undrar man vad man ska ha handspriten till.

Vi kan få intrycket av att handsprit är bättre än en vanlig antibakteriell tvål. Det är sällan så. Du vill ta död på viruset. Vissa virus sprids genom luften. Det är bra med rena händer.

Det är känt att handsprit inte dödar några av våra vanligaste virussorter. sterilisering Handsprit hjälper inte mot influensa symtom. Om du vill ha en bra desinfektion så räcker det oftast med tvål och vatten. Smitta kan segra över handspriten.

Så gör du för att skydda dig mot smitta

Undvik andra människor med influensa symtom. Det gäller både familjemedlemmar och arbetskamrater. Samtidigt kan du använda dig av någon form av ytdesinfektion.

Sprayen kan användas på de flesta ytor. Det här kan vara lika viktigt som en antibakteriell handtvål! Du kan kan använda sprayen på de flesta ytor.

Det kan vara ett bra sätt att undvika smitta på. Produkter som du måste ha hemma får aldrig ta slut i medicinskåpet.