Du har möjlighet hantera din artros med mycket bra glukosamintabletter som du beställer på nätet

Vi måste icke mer ge upp och tro att artros är något növändigt ont tillsammans med ökad ålder. Det är numera känt att man kan lindra symptomen av artros med glukosamin och slippa ont i leder och annat som beror på artros. Tidigare var apoteket det enda ställe man kunde hitta bra glukosamintabletter på.

Men varför bör vi strunta i att handla glukosamintabletter på apoteken?

Tyvärr är det många som insett att de glukosamintabletter som finns på apoteken inte alls ger den önskade effekten. Saken är den att läkemedelsindustrin har klassat detta kosttillskott som ett läkemedel och det har gett apoteken monopol.

Det är monopolet som gör att apotekens priser är skyhöga och kraftigt överstiger normala marknadspriser.

artros

Det finns många underlag från studier som visar att bästa effekten uppnås vid 1500 mg (1,5 gram) per dag. Detta resultat gäller generellt oavsett om det är knän, fingrar eller andra kroppsdelar. Men om man köper Artrox på apoteket så får man 625 mg glukosamin per tablett.

Apotekens rekomendation är max 2 tabletter per dag vilket alltså inte kan ge den effekt man söker. Hur löser man detta? Ska man behöva köpa glukosaminpiller avsedda för djur? Man kan hitta både pulver och tabletter i hälsokostbutiker, men då är kvaliten osäker och de är dessutom avsedda för djur. Det finns en bättre lösning, online…

Med tanke på problemen med apotekets glukosamintabletter då är nätet den enklaste lösningen

Fabrikatet GlukoPlus från Gelest AB är ett alternativ. Bakom detta märke, GlukoPlus, döljer sig glukosamin av mycket hög kvalitet som är avsett för människor. Det är precis samma produkt som av företaget säljs i Storbritannien som kosttillskott till människor.

Som tur för oss svenskar finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla från exempelvis allt-fraktfritt och prisad på nätet. Det är garanterat samma glukosamin som säljs i Storbrittanien fast här Sverige måste det stå att det är avsett för häst eller hund.

När du vill ha glukosamin av rätt kvalitet och till ett bra pris är detta det enklaste sättet Att det dessutom är säkert att beställa från en svensk butik som följer svenska regler om e-handel gör inte saken sämre..

Det är viktigt att du följer en helhetsbehandling av artros för att få fullvärdig verkan

Det första man skall veta om glukosamin är att det tar ca. 3 veckor innan det verkar. glukosamin 750mg Detta är tyvärr den tid det tar innan din kropp börjar producera smörjmedel till dina leder. Efter tre veckor ska du kunna märka att smärtorna minskat eller försvunnit helt. Ska man tro reklamen säger den: Hjälper inom tre veckor.

Något man ska komma ihåg är att man trots glukosaminbehandling kanske inte helt blir av med värken. Man måste stärka kroppen med rätt typ av gymnastik plussat med en heltäckande behandling för att få maximal effekt.

Sjukgymnaster, eller fysioterapeuter som de heter numera, kan visa lämpliga övningar som kan utföras i hemmet. Yoga kan faktiskt hjälpa. Man kan faktiskt prova om en daglig maklig promenad kan minska värken.

Man kanske bör ta sig lite tid och se över hela sin livsstil och kanske bli fri från värken på detta sätt. Glukosaminet måste man alltid ta för efter 40-årsålden går kroppens egen produktion ner och lederna gör ont av brist på smörjmedel.