Nu har det blivit enkelt att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder tål inte maskintvätt. Vissa kläder luktar svett ändå. Ibland måste du prova andra lösningar för att få bort svettlukt från kläder.

Har du provat att använda en luktborttagare? Då behöver du inte köpa nya kläder varje gång. Du kan också behandla illaluktande skor på samma sätt.

Svettluktsdödaren är främst avsedd för sportkläder. Luktstopparen är även tillräckligt effektiv för att användas som deodorant. allt-fraktfritt.se säljer båda varianterna.

få

Det har aldrig varit så enkelt att få bort svettlukt från kläder

Du kan använda dig av olika metoder för att få bort dålig lukt. En enkel metod är att använda en spray som Yocoair. Med sprayen så kommer du åt även inuti skor och du behöver inte oroa dig för att skada material som inte klarar av vanlig tvättmaskin.

Ta med sprayen på resan. Du kan ta med den på utflykten.

Hur vet du om det luktar svett?

Frågan kanske verkar löjlig, fotsvett och annan svett känner man ju igen. Men det finns faktiskt lukt som kan vara annat. Om materialet i din sportutrustning och kläder har börjat ruttna så kanske du får bort lukten med en luktstoppande spray men materialet kommer ju inte att repareras av den.

Vissa sprayer är inte bra för dina kläder. Det ska du komma ihåg. Du vill inte förstöra kläderna bara för att de luktar svett. Försök alltid att ta reda på vilken lukt det rör sig om.

Ändra tvättrutin

Det finns även kläder som kan lukta illa trots att de går att tvätta i maskin. Ett exempel kan vara syntetiska kläder. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Det kan bero på att du tvättar materialet på fel sätt.

Ta reda på om det behövs sköljmedel. få bort kattkiss lukt
Ju mer du lär dig desto bättre blir det. Om du tvättar rätt FÅR du BORT SVETTLUKT FRÅN KLÄDERNA.

Men vissa kläder är det bättre att spraya. Sprayen kan du använda direkt. Som en säkerhetsåtgärd kan du ta med sprayen i bilen.