Så enkelt är det att få bort kattkiss lukt

Katter tvättar sig väldigt ofta. Under normala omständigheter sköter katter sin egen hygien. Fast kattkisset är inte trevligt och du vill få bort kattkiss lukt om den på något vis har satt sig i din omgivning.

luktborttagare

Hur ska du göra? När det gäller städmetoder finns det inga egentliga rätt eller fel. Med Yokoair kan du vara säker på att inga farliga ämnen sprids.

Om du vill få bort få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Få känner till att få bort kattkiss lukt är relativt lätt om man använder Yokoair eller Luktstopparen. Yokoair är ett utmärkt val för detta. Sprayen är effektiv mot alla typer av lukt.

Använd den i hemmet eller i bilen. Du kan även använda den direkt där katten har kissat. Sprayen kan användas effektivt i de flesta miljöer. Du kanske vill kasta sådan som blivit förstört av lukt.

Nu behöver du inte kasta allt gammalt längre. Den effektiva sprayen gör att röklukt försvinner lekande lätt. Illaluktande skor och katter som kissar i ditt hem är saker som går att hantera då du har rätt verktyg!

Sprayen finns att köpa hos allt-fraktfritt och i andra webbutiker.

Lär katten att kissa rätt

Kattkiss kan undvikas. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. Om du bor så att du har tillgång till en stor tomt, kanske katten kan kissa där.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Det är också möjligt att använda luktborttagaren direkt över kattlådan för att maskera lukten lite. Bra sprayer kan till och med dölja lukten helt.

Katter har oftast ett starkt revirtänk. Detta gäller särskilt om de inte är kastrerade. Det kan vara anledningen till att katten markerar inne. ta bort äcklig doft i skor Du kan inte träna en katt som du kan en hund, men du kan ändå sätta vissa grundramar.

Det är viktigt att ta dän dålig lukt så snart som den uppstår. Nyttja den effektiva sprayen. Du blir av med samtliga otäcka lukter och kan andas normal luft igen.