Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Under vintertid är det många som får fotsvett. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen fixar biffen.

ta

Hos allt-fraktfritt.sehar 2 sprayer i sortimentet. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt kan inte återvinnas. Det gäller även skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så kan du ta bort dålig lukt med spray mot svettlukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Spruta på ett lager. Det är det enda som behövs. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Därför stannar lukten kvar

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Byt strumpor ofta. Prova att byta varje 24 timmar. få dän dålig doft i lägenhet Vissa byter till och med oftare. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.