Så gör du för att köpa dansk citronvand

Det finns dem som gillar dansk citronvand. Den dricks till lunch och till frukost. Men det går inte alltid att köpa den här typen av läskedryck i den lokala butiken.

Men du behöver inte känna någon sorg över dansk citronvand. Du kan stanna i Sverige och skippa Danmarksresan. Du behöver inte ens lämna ditt hem. Smakerna finns att beställa online.

citrondricka

Nu finns smakessenser med dansk citronvand.

Om du har en läskmaskin så är läsken enkelt ordnad. Då kan du göra din egen läsk när du vill. Det enda du behöver göra är att köpa läskkoncentrat. Du kan till och med få smaken av julmust och Champis. Varumärket Champis heter Fruktis som läskkoncentrat.

Du kan klicka hem dansk citronvand redan idag. Läsken är alltid färsk. Du gör ju läsken på beställning. Kanske har du danska gäster som du kan bjuda på en klunk.

Gör egen läskedryck

Kanske borde man sluta med socker? Men så behöver det inte vara. Om du vill skära ned på sockret kan du gör egen läskedryck.

Du gör din egen läsk och kan därmed styra över hur mycket läskkoncentrat du använder. Många tycker att det smakar bättre än butiksläsk. läskkoncentrat På så vis blir din läsk mycket billigare. Jämför så ser du.

Motsvarande produkter i handeln innehåller bara socker. Då får du bättre resultat med egen läsk. Om vill ha dansk citronvand så är det också vad som levereras.

Köp flera smaker

När du väl upptäckt essensen dansk citronvand vill du ju inte vara utan den. Gör ingen besviken utan beställ allas favoritsmaker. Om du vill ha smaksatt vatten är det bara att ta fram smakerna.

Med ett kreativt sinne kan du skapa unika smaker. Blanda det du vill blanda i din läskmaskin. Resultatet kanske inte alltid blir bra. Du kanske till och med skapar en smak som inte finns än. Prova att variera smakerna genom att justera kolsyremängden.

Du kan göra eget bubbelvatten. Du kan justera mängden koncentrat. Om du sedan vill höja smaken kan du ha i mer essen i nästa omgång.