Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Många svenskar lider idag av fotsvett. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

få

allt-fraktfritt.säljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Den tar bort svett i 12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Det finns ett bäst före datum för allt. Skor har också en bortre gräns. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla är inte hälsosamma. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Spraya direkt i skon. Spray ett lager. Sen är det klart. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan är lukten borta.

Varför försvinner inte lukten?

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. dålig lukt skor borttagare Vissa byter till och med oftare. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.