Skapa flasketiketter till dina drycker

En flaska vin eller öl måste ha en etikett. Via märket kan du få fram sådant som innehåll och tillverkare. Du kan märka ditt hembryggda öl med likadana flasketiketter.

Etiketterna passar alla ändamål. Innan du börjar måste du skissa på hur etiketten ska se ut. Det är viktigt att pappret du väljer håller hög kvalitet.

Grafisk design för flasketiketter för drycker

Det finns många designers som kan hjälpa dig att skissa på olika förslag. Du kan göra det själv. Det finns program på marknaden som är till för just detta ändamål.

Många väljer att använda freelabelmaker.com för gratis etiketter. etiketter på rulle Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa allt som hör etiketter till.

Den design som du gör kanske inte blir lika bra. Om du ska sälja drycken till andra kan det vara bra att ta in hjälp. Med en etikettdispenser så blir märkningen av flaskorna enklare.

Tänk på vilka etiketter du väljer

Välj bra material till dina produkter så blir slutresultatet bättre. De ser fina ut även om de handskas med länge. När en kyld dryck kommer ut ur kylen så är det också viktigt att etiketten inte rinner av med vattnet som då samlas på flaskans utsida som kondens.

Glöm inte att kontrollera klistret. När det gäller flasketiketter är det extra viktigt. Om klistret släpper kan det vara svårt att se streckkoden.

Ju högre kvalitet du väljer desto bättre och längre håller produkterna. Det vore synd om din design förstördes av fukt. Om du väljer högre kvalitet ser det proffsigt ut. Det gäller även när du etiketterar själv.

Jobba med en etikettdispenser

Om du vill blir klar snabbare ska du använda en etikettdispenser. Det kan alla lära sig. Du kan köpa en etikettmaskin på allt-fraktfritt.se. Du kommer in i det snabbt.

egna

Det är en maskin som skänker stor glädje och nytta. Privat så kan man tycka att det är kul att kunna märka med så snygga etiketter. Det håller kostnaderna nere.

Då är det lätt att märka för hand. Det gör att ett företag klarar av denna viktiga del av produktionen utan att det höjer slutpriset nämnvärt. Du som företagare tjänar på det.