Starta nyttja aromolja för bra doft i erat hem.

Vill du lära dig hur man utav endast litegrann assistans av aromitiska oljor skulle kunna få ett hem att kännas otroligt mycket mysigare och välkomnande? Man kan använda aromolja på många olika sätt. Om du tillhör de lyckliga få som upplevt en aromoljemassage så vet du redan hur avslappnande det kan vara. Aromoljor används inte bara till massage eller att ge goda dofter, de används också för att smaksätta drycker som exempelvis kaffe.

Finn aromolja och eteriska oljor som du tycker om doften på.

Spännande för dig att utforska det oändliga utbud av olika oljor som finns. Här finns säkert lika många åsikter som människor som provat, exempelvis tycker en del att Mandarinolja är perfekt medan andra anser den vara alldeles för fruktig. Många är dock överens om att oljor som pepparmintolja och eukalyptusolja ger en känsla av friskhet och kanske också lite kyla vilket man kan vara intresserad av en mycket varm sommardag.

eteriska

Var inte rädd att prova helt olika dofter tills du hittat just de som passar dig. Om du använder dig av doftkrus med ljus som värmer vattnet kan du prova en mängd olika oljor eftersom det bara behövs ett par droppar olja till varje försök. Tack vara Internet är det lätt att hitta en bra webbutik som erbjuder ett stort sortiment av olika oljor med bra kvalitet och till bra priser.

Anpassa dofterna till gällande väderlek. En kombination av värme, ljus och en god doft kyliga mörka vinterkvällar låter inte så dumt väl? ekologiska oljor En uppiggande ETERISK OLJA olja i en vattensprayflaska som man puffar med då och då kan rädda en varm sommarkväll.

Inte bara dofter är möjliga, prova att göra din egen munspray med exempelvis några droppar pepparmintolja i vatten. Det är nödvändigt att skaka flaskan så innehållet blandas. Blanda i fler oljor för ännu med smak, det blir nästan som halstabletter eller godis, jättegod och frisk andredräkt och halslindring.

En kul grej för att aktivera familjen och så att alla är överens kan vara att prova olika dofter tillsammans. Inte bara väldoftande, aromolja bakom öronen och längst halsens hårlinje sägs hålla lössen borta. Löss tycker inte om den doft vi tycker om så de håller sig borta.

Man kan förse ditt morgonkaffe eller barnens kolsyrade vatten alldeles egna smaker.

Det räcker oftast med en enda droppe aromolja till 1/2 – 1 liter vatten som du sedan kolsyrar. Det här är kul och det särskilt för dig som behöver lite förändring.

Oavsett vilken typ av kaffe du brukar göra, kan en droppe aromolja ge en ny smak varje dag. Den riktiga smaken och kicken av kaffet, med en extra touch av godis. Visste du att du inte behöver åka hela vägen till Gränna för att njuta av en polkagris? Pepparmintolja fixar det. En droppe till en kopp kaffe och man kan också ha flera sorter samtidigt och få smak av olika godis och halstabletter. Ett billigare alternativ till exklusiva smakupplevelser finns knappast.

Känner du dig mulen och kulen? Pigga upp dig själv med en god kopp kaffe med polkagris eller eukalyptyssmak. Olika aromoljor kan inte bara ge en frisk fräsch smak till kaffe och kolsyrat vatten, de bjuder på en frisk andedräkt också.

Du vet antagligen vilken typ av smak du tycker om men här är det inte så dumt att våga lite mer. Släpp skaparlustan fri ! Om du ser till priset kostar aromolja nästan ingenting per droppe. Det är inte enbart olika oljor som är favoriter i din familj, tänk på att ni ska kunna blanda och upptäcka nya smaker.